Τηλεφωνικές παραγγελίες 2102202196
Δευ - Τετ - Σάβ: 10:00 - 17:00 | Τρί - Πέμ - Παρ: 10:00 - 21:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 69,00 €
Για τα 5 πρώτα κιλά
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 69,00 €

Τρόμπα Αφαίρεσης Δηλητηρίων Venimex Careplus

FRE-9571
Ογκομετρικό βάρος: 0.5kg
25,60 
+
Άμεσα διαθέσιμο
Παράδοση σε 24 ώρες

Τρόμπα Αφαίρεσης Δηλητηρίων Venimex Careplus

Κατά τη διάρκεια της άνοιξης - καλοκαιριού τα έντομα που τσιμπούν και τα ερπετά που δαγκώνουν είναι πολλές φορές αναπόφευκτα όταν έρχεστε σε επαφή με τη φύση και αποτελούν μεγάλη ενόχληση. Ένα τσίμπημα από έντομο συνήθως δεν είναι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. Προκαλεί όμως έντονη φαγούρα, η οποία συνήθως εξαφανίζεται αρκετά γρήγορα.
Βέβαια κάποιες φορές αρκεί ένα τσίμπημα για να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα ιδιαίτερα αν είστε αλλεργικός, παιδί, ή μεγαλύτερης ηλικίας. Στην περίπτωση που η πρόσβαση σε νοσοκομείο είναι δύσκολη και η άμεση βοήθεια απαραίτητη ο εξωλκέας αφαίρεσης δηλητηρίων Venimex της Careplus είναι απαραίτητος στο φαρμακείο σας.

Που χρησιμοποιείται;
Το Venimex της Care Plus ® είναι ένας  εξωλκέας (τρόμπα) που αφαιρεί το δηλητήριο από τσιμπήματα εντόμων όπως, μέλισσες, σφήκες, αλογόμυγες, κουνούπια, καθώς και τσιμπήματα από σκορπιούς, αράχνες, σαρανταποδαρούσες κ.λ.π. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Venimex για την αφαίρεση των δηλητηρίων από κτυπήματα ψαριών όπως οι δράκαινες και οι σκορπιοί. Το δηλητήριο των ψαριών αυτών ενεργεί τόσο στο κεντρικό νευρικό σύστημα του ανθρώπου όσο και στο αίμα. Το αποτέλεσμα σε αυτή την περίπτωση είναι ο έντονος και με διάρκεια πόνος ή και λιποθυμία. Ο εξωλκέας δηλητηρίουVenimex μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση δηλητηρίου από δαγκώματα φιδιών.

Πως λειτουργεί;
Ο εξωλκέας δηλητηρίου Venimex της Care Plus ® είναι μία αντλία κενού που μπορεί να αφαιρέσει το δηλητήριο από την περιοχή ενός δαγκώματος ακίνδυνα και ανώδυνα. Το εξαιρετικό σε αυτήν την αντλία είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ένα χέρι, ακόμα και σε σημεία που είναι δύσκολο να τα φθάσετε. Η δύναμη αναρρόφησης του είναι 803 mbar (όταν χρησιμοποιείτε το μικρό καπάκι αναρρόφησης).

Προσοχή!
Το Venimex είναι ένα βοήθημα για παροχή Α' Βοηθειών η προσφυγή σε ιατρική ή νοσοκομειακή βοήθεια είναι απαραίτητη, τουλάχιστον όταν πρόκειται για άτομα που χρειάζονται βοήθεια, όπως αλλεργικοί, παιδιά, έγκυοι, άτομα μεγάλης ηλικίας.

  • Αντλία κενού
  • 2 Διαφορετικού μεγέθους άκρα
  • Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης.

To Venimex είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι, σε κάθε ψαρά, κυνηγό και γενικά σε κάθε λάτρη της υπαίθριας διαβίωσης.

Κατασκευασμένο στη Γαλλία

Κατασκευαστής:
Careplus