ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2102202196
Δευ - Τετ - Σάβ: 9:30 - 17:00 | Τρί - Πέμ - Παρ: 9:30 - 21:00
FREE SHIPPING FOR ORDERS ABOVE 69,00 €

Τρόμπα Αφαίρεσης Δηλητηρίων Venimex Careplus

FRE-9571
Volumetric weight: 0.5kg
25,60 
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 69,00 €
On order
Product out of stock
  • Eπιστροφές προϊόντων

Τρόμπα Αφαίρεσης Δηλητηρίων Venimex Careplus

Κατά την διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού τα έντομα και τα ερπετά που τσιμπούν και δαγκώνουν είναι πολλές φορές αναπόφευκτα και αποτελούν μια μεγάλη ενόχληση. Κανονικά, ένα τσίμπημα από έντομο δεν είναι πολύ σοβαρό: Προκαλεί φαγούρα, η οποία εξαφανίζεται συνήθως αρκετά γρήγορα.
Βέβαια πολλά τσιμπήματα από σφήκες και άλλα μπορεί να είναι απόλυτα επιβλαβή κυρίως σε άτομα που είναι αλλεργικά ή σε παιδιά.
Χρησιμοποιήστε τον εξωλκέα δηλητηρίου Venimexτης Care Plus ® για τσιμπήματα από έντομα όπως , μέλισσες, σφήκες, αλογόμυγες και κουνούπια, καθώς και για τα τσιμπήματα από σκορπιούς, αράχνες, σαρανταποδαρούσες κ.λ.π. Μπορείτε επίσης να μεταχειριστείτε το Venimex για την αφαίρεση των δηλητηρίων από κτυπήματα ψαριών όπως οι δράκαινες και οι σκορπιοί. Το δηλητήριο των ψαριών αυτών ενεργεί τόσο στο κεντρικό νευρικό σύστημα του ανθρώπου όσο και στο αίμα. Το αποτέλεσμα σε αυτή την περίπτωση είναι ο έντονος και με διάρκεια πόνος ή και λιποθυμία. Ο εξωλκέας δηλητηρίουVenimex μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση δηλητηρίου από δαγκώματα φιδιών. Ο εξωλκέας δηλητηρίου Venimex της Care Plus ® είναι μία αντλία κενού που μπορεί να αφαιρέσει το δηλητήριο από την περιοχή ενός δαγκώματος ακίνδυνα και ανώδυνα. Το εξαιρετικό σε αυτήν την αντλία είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ένα χέρι, ακόμα και σε σημεία που είναι δύσκολο να τα φθάσετε. Η δύναμη αναρρόφησης του αναρροφητήρα Venimex της Care Plus ® είναι 803 mbar (όταν χρησιμοποιείτε το μικρό καπάκι αναρρόφησης).
Το Venimex είναι ένα βοήθημα πρώτης γραμμής στην παροχή Α' Βοηθειών και η προσφυγή σε ιατρική ή νοσοκομειακή βοήθεια είναι απαραίτητη, τουλάχιστον όταν πρόκειται για άτομα που χρειάζονται βοήθεια, όπως αλλεργικοί, παιδιά, έγκυοι, άτομα μεγάλης ηλικίας.

  • Αντλία κενού
  • 2 Διαφορετικού μεγέθους άκρα
  • Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης.

To Venimex είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι, σε κάθε ψαρά,κυνηγό, λάτρη της υπαίθριας διαβίωσηςκ.λ.π
Κατασκευασμένο στην Γαλλία

Manufacturer:
Careplus