Τηλεφωνικές παραγγελίες 2102202196
Δευ - Τετ - Σάβ: 9:30 - 17:00 | Τρί - Πέμ - Παρ: 9:30 - 21:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 69,00 €
Για τα 5 πρώτα κιλά

Νέα σαιζόν με νέα συνεργασία! Columbia


Ιδρυθείσα και ανεπτυγμένη στο Portland της πολιτείας του Oregon, η εταιρεία Columbia Sportswear κατασκευάζει ενδύματα έτσι ώστε οι κάτοικοι του Βορειοδυτικού Ειρηνικού να απολαμβάνουν την ύπαιθρο περισσότερο από 70 χρόνια. Στο τιμόνι για πάνω από 40 χρόνια ήταν η πρόεδρός μας Gert Boyle. Η προσωπικότητα της "Σκληρής Μητέρας" μετέτρεψε την Columbia στην παγκόσμια αθλητική εταιρεία που είναι σήμερα, η οποία εξακολουθεί να εδρεύει στο Portland και να κατασκευάζει ρούχα και παπούτσια για να σας διατηρούν ΖΕΣΤΟΥΣ, ΣΤΕΓΝΟΥΣ, ΔΡΟΣΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ. Η τόλμη της οικογένειας Boyle και η μοναδική κληρονομιά του Βορειοδυτικού Ειρηνικού είναι αυτό που μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.
Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που εξελίχθηκε σε παγκόσμια. Οι γονείς της προέδρου Gert Boyle - γερμανικής εθνικότητας που διέφυγαν από τη Γερμανία το 1938 - μόλις έφθασαν στο Portland αγόρασαν μια μικρή εταιρεία καπέλων και την ονόμασαν Columbia Hat Company, εμπνευσμένοι από το ποτάμι δίπλα στο καινούριο τους σπίτι. Αυτό το ταπεινό ξεκίνημα είχε τεράστια σημασία για την οικογένεια και σηματοδοτούσε μία νέα αρχή. Ο άντρας της ανέλαβε αργότερα την εταιρεία και μετά το θάνατό του, η Gert πήρε το τιμόνι και από νοικοκυρά μετατράπηκε σε διευθύντρια μέσα σε μία νύχτα. Σήμερα ο γιος της Tim Boyle είναι πρόεδρος και CEO. Η οικογένεια Boyle, όπως και η εταιρεία μας, έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες τις οποίες κατάφερε να ξεπεράσει απολαμβάνοντας δραστηριότητες στην ύπαιθρο. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους της επιτυχίας της.
Η Columbia αποτελείται από ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με την ύπαιθρο. Τα προϊόντα μας είναι πλέον διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο αλλά η έδρα μας παραμένει στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό, όπου μεγαλοπρεπή δάση πλαισιώνουν ηφαιστειογενή βουνά και μία απόκρημνη ακτή. Εδώ εμείς κάνουμε πεζοπορία, ιππασία, ψαρεύουμε, κυνηγάμε, αναρριχόμαστε, κάνουμε camping, παίζουμε golf, κωπηλατούμε, τρέχουμε και απλά απολαμβάνουμε καθαρό αέρα με φίλους. Έλα μαζί μας.